"China Armoedebestrijding, Government Innovation Award" kandidaat-lijst (12)

"China Armoedebestrijding, Government Innovation Award" kandidaat-lijst (12)

B: County (City, District). No: 12 Kandidaten: Fuping County (Baoding City, provincie Hebei) Innovatie Model: Drie Gouden Helpt Stable Poverty Reduction Modulatie: Fortun County, Taihang Mountain is de revolutionaire oude wijk, nationale arme provincie.

Sinds 2013, de partij Comite Fangping County, de provincie regering heeft de middelen van het veld berg opgericht, volledig in overeenstemming met de wensen van de massa’s, vast te stellen voor de ontwikkeling model van de overheid + toonaangevende ondernemingen + financi?le instelling + co?peratieve + boeren, duidelijk overbrengen door middel van land overdracht, samenwerking met het bedrijfsleven, gebruik van high standaard ontwikkeling en sanering, het realiseren van de nieuwe idee?n van de economische voordelen, ecologische voordelen, en sociale efficiency synchrone toebehoren.

Dit model geeft arme boeren met drie types van de schepping kanalen Het heet drie gouden huren, en de dorpelingen land na het stromen van het land ontvangen;. Ten tweede, de dorpelingen participeren in het project in de vorm van aandelen, de derde is lonen, Tijdens het project de bouw en de werkgelegenheid, kunnen de dorpelingen een stabiele salaris te krijgen.

Fuping County is gebaseerd op champignons en bevordert de ontwikkeling van het graafschap eetbare bacteri?n industrie. Meer dan 40.000 arme huishoudens deelnemen aan de industrie door middel van paddestoelen, migrerende werknemers en deelnemingen en andere vormen van paddestoelen. De provincie van plan om eind 2017, de bouw van de champignon kas bereikt 10.000 mu, met een jaarlijkse productie van 450.000 ton verse champignons, en de industrie inkomen is 1,4 miljard yuan.