[Chasing dromen, mijn strijd] een laspistool weerspiegelt het leven

[Chasing dromen, mijn strijd] een laspistool weerspiegelt het leven

"Chongqing Excellent Communistische Partij", 2021 "Chongqing meeste Amerikaanse werknemers in de industrie", Chongqing 5de Labor Model, "Chongqing Gemeentelijk Labor Model Innovation Studio" leider … achter deze zware eer, Chongqing Tooth Machinery Co., Ltd (hierna te als: Rentane Machine) Electric Welding Technician Xu Xianyun, met een beroep op de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van het lichaam van het lichaam, onvermoeibaar worstelt met een soldeerbout. Terug aan het werk, met het soldeer toorts slechts 80 cm diameter, Xu Xianyun buigt zijn lichaam en houdt het laspistool.

De buitentemperatuur is slechts 10 ° C, maar de temperatuur in de doos is sterk gestegen, hij zweet.

Een dergelijk werkscène is vooral gebruikelijk in de carrière van Xu Xianyun. "Dit been is heel gemakkelijk te squatten, alleen constant veranderende houdingen.

Hij wees naar zijn rechterbeen, zei dat toen hij in de eerste jaren uit het werk was, pijn was, waardoor een handicap was. "Nadat de blessure gewond raakte, stuurde ik het eens uit de Jiangjin-districtfinales om me te helpen.

"Xu Xianyun herinnert zich. In 2011 besloot Xu Xianyun om terug te keren naar de geboorteplaats om voor de zieke vrouw te zorgen, maar de lichamelijke beperking zorgde ervoor dat hij de muur om hem heen raakte. Op dit moment organiseerde de Jiangjin District Federatie van vakbond de terugkerende migrerende werknemers speciale recruitment fair om hoop te zien. hij is aanbevolen, voegde hij een te verlengen gezien mechanisch.

De machine van de Rentangles is een bedrijf dat voornamelijk is gelast aan grote metalen structurele onderdelen. Xu Xianyun zei, gezien zijn lichaam, het bedrijf wilde in eerste instantie hem regelen om een ??aantal simpele hulpwerk te doen.

"Anderen kunnen het doen, ik kan het doen." Hij weigerde stevig en geselecteerd voor de lasworkshop, werd een lasser en de soldeerforch.

Xu Xianyun, die is gelast, heeft een lange tijd nodig, squats, opgehangen, beklimmingen, maar hij heeft nooit toegepast op het bedrijf "Special Care" en collega geboord in boor, klom op. Diverse vaardigheden, het worden van de technische leider Xu Xianyun alvorens te gaan werken, voornamelijk bezig met fitter, na de nieuwe positie van lasser, het aanpassen aan verschillende soorten vaardigheidseisen voor verschillende soorten werk is de eerste moeilijke relatie tussen hem.

"Omdat het bedrijf mijn handicap niet wil verlaten, zal ik me een kans geven om te werken, ik zou het serieus moeten behandelen.

"Xu Xianyun is ingebracht en het hele lichaam werkt. Na de meester volgt ze de meester, begrijpt ze niet; stop niet na het uitwerken en oefen het opnieuw.

Op deze manier bestudeerde Xu Xianyun herhaaldelijk, en beoefende het in de hand. Tegelijkertijd heeft hij ook actief deelgenomen aan verschillende vaardighedentraining, achtereenvolgens verkregen het lasser hoogwaardige certificaat, technicuscertificaat, CCS-bedieningscertificaat, voltooide de vlinderverandering van migrerende werknemers naar de lassertechnicus, en werd beoordeeld als een arbeid in Chongqing met een uitstekende werk. model.

Onder de promotie van Jiangjin District Federation heeft de herkingstoestel de "XU Xian Yun’s werkmodel Innovation Studio" gemaakt, nam deel aan de onderzoekstaak van belangrijke componenten van National Defense Research, National Key Project-producten en "helemaal". In slechts een paar jaar leidt Xu Xianyun het technische team om ervoor te zorgen dat de proefmissie van de belangrijkste onderdelen van het belangrijkste wetenschappelijke onderzoeksproject van het National Defense-schip met succes is voltooid en twee vaardigheidsinnovatieprojecten zoals "Double Operator Simultane Lasden Gearproces "zijn voltooid.

In de afgelopen jaren, in de bijna enkele jaren van online arbeids- en vaardigheidsconcurrentie, leidt Xu Xianyun ook het studio-backbone-lid om de ‘Top Top Ten Ten Ten Staff Innovation Pressements’ Award te winnen, ‘Top Ten Gold Point’ Award, ‘Five Small ‘Excellent Awards. Award.

Liu Fei, adjunct-directeur van het trainingscentrum van de Decoke Machinery, ontmoette.

Ik ben dankbaar, en ik geef vaardigheden en Xu Xianyun werd eindelijk een glorieus Chinees Communistisch Party-lid.

Op de 100ste verjaardag van de oprichting van de Chinese Communistische Partij dit jaar werd hij opgewonden. Is het beste rendement op dit soort liefde.

"In termen van tang is zijn toewijding bijzonder prominent. "Liu Fei zei Xu Xianyun gaf het lassen van ervaring en vaardigheden van vele jaren van de accumulatie, en niet de leerling en collega’s niet op te geven. Er werd nog meer handparded, en zij konden niet meer komen, totdat de wederpartij begrijpt." Wat Moeilijkheden en problemen in het proces van lassen, zolang hij hem vindt, heeft hij een vraag om te antwoorden, het is erg geduldig. "In de leerling van Xu Xianyun zijn er veel migrerende werknemers die geboren zijn, ze voelen dat er te veel plaatsen zijn die het waard zijn om in de meester te leren.

In deze jaren heeft het hoofdmodel van Xu Xianyun 35 Senior Workers, 15 technici, 17 Senior Technicians gecultiveerd.

"Ik ben een feestlid, ik hou van mijn werk, ik wil zo goed als het solderen zijn en meer toewijding doen.

Xu Xianyun zei. Bron :.