Sinopec: Volledig verhoogde productie van diesel, het plan is 10% opnieuw in november

Sinopec: Volledig verhoogde productie van diesel, het plan is 10% opnieuw in november

In het aangezicht van de binnenlandse dijsbevordering van dieseltoevoer, China Petrochemische verhoogde productie om de diesel te verhogen, en het plan werd in november met 10% verhoogd.

China’s petrochemische aanpassingsproductie- en bedieningsregelingen, versterkt de productie- en verkoopsamenwerking, die redelijkerwijs de middelen verspreiden en verhoogt de levering van het bronnen in aanbod en -vraag. Zhenhai raffinage snel aanpassingsplanarrangementen, predikt Zhejiang en omliggende gebieden, en produceert in oktober 550.000 ton dieselolie, een stijging van 17% van de vorige maand. Maoming Petrochemical optimaliseert verder de productie van productie, en bijna 40% van diesel dagelijks. Jinling Petrochemical Optimization kan worden gebruikt om het Oost-China te beschermen. Oktober, de dieselproductie verhoogd met 20% in oktober, en momenteel is er momenteel miljoen ton.

Tegen het einde van oktober steeg Sinopec’s geaccumuleerde landbouw diesel dit jaar met 36%. China Petrochemical in oktober nam het Diesel-aanbod toe met 28%, en het programma werd in november met 10% verhoogd. Op dit moment staan ??de petrochemische zelfbezittende benzinestations van China open voor het leveren van diesel. (Originele titel: SINOPEC: volledig steeds vaker diesel in november is van plan om te stijgen met 10%) Bron: CCTV News Client Process Editor: TF022 EDIT: U022.