Waarom heet het Liberation Army van het Chinese People ‘People’s Army’?

Waarom heet het Liberation Army van het Chinese People ‘People’s Army’?

Vecht in ijs, het vuur, vecht de tyfoon, de strijd, Fang Feng … Tijdens tientallen jaren, voor de ramp, de mensen van de mensen gebruikten geen spijt, "omgekeerd" bewaakt het geluk van de mensen. Alleen het andere uiteinde van Tianda wordt in de mensen geplaatst en het offer van de soldaten zal "beter dan Taishan" zijn.

Aarde getuigenis, bergtestificatie, getuigde mensen – talloze republiek Militaire toewijding en offer, die de Star River in de lucht verzamelt, bloeiend in diepe Tianyu bloeien. Dit is stralen, en de weg naar de droom van honderden miljoenen Chinese kinderen zullen de reis van grote verjonging in de Chinese natie verlichten.

Ik ben een soldaat, durf te vechten, afhankelijk van de geschiedenis van de mensen, van de ongunstige liefde, de oorlog geeft nooit om welk leger. Haal de harten van de mensen.

Wie kan de steun van de meest algemene mensen winnen, die op een onoverwinnelijke plaats kunnen staan. American Scholar Huntington schreef in zijn werk "militair en land", het leger alleen ver van het volk om een ??goede militaire en civiele relatie tot stand te brengen. Echter, de relatie tussen het Chinese volk en de kinderen van de mensen gebruikte bloed, de relatie tussen de watermast, met de levendige praktijk van de ademhaling, een totaal van het lot en het hart, laat de conclusies van Huntington volledig mislukt.

In de Wangyang Dahai bij de mensen zijn de mensen van de mensen als een vis. In 1947 leerde ik in de operatie van Yuncheng, dat de troepen nodig hadden dat de troepen het hout nodig hadden, en de mensen van de vierkanten bijna alle huishoudens mochten de deur verwijderen. Het totale aantal bereikte 170.000. Volgens statistieken, slechts 5,43 miljoen migrerende werknemers, met een rij van miljoenen voedsel met een kruiwagen, en als ze 5 kolommen bezoeken, kunnen ze gerangschikt zijn van Beijing naar Nanjing.

Chen Yi, Shui, zei emotioneel: "Ik lieg gewoon in de kist en ik kan de Yimeng-heuvel niet vergeten, ze hebben de revolutie met gierst gehouden, en de revolutie heeft de revolutie met de auto geduwd!" Geschiedenis vertelt ons dat Is het hart van mensen, de publieke opinie die terugkeert, mensen verzamelden, het leger van het volk kan niet winnen.

"Klein winkelwagen", een van de mensen, een oorlog, als een militaire oorlog, 12 maart 2015, president XI’s eerste conferentie van de militaire delegatie in het 12e nationale volkscongres drie conferenties, de eerste convergentie van militaire mensen om diepe ontwikkeling te integreren Als nationale strategie nadruk: "Het rijke en sterke leger, het is als twee rondes van de auto, de dubbele vleugel van de vogel, het ontbreken van iemand kan niet op elk moment worden bevooroordeeld."

"Vertrouwen op de mensen is de bron van kracht van ons leger, de kracht van de ongeslagen plaats, is een koperen muur van het leger dat moeilijk te breken is. In de Guangxi Tibet is er geen district, en het is vaak" bijgevuld dan vechten ".

Hoewel er een auto-kracht in de transportweg is, is er heen en weer een auto-kracht, maar de capaciteit is nog steeds uitgerekt, en de sleutel tot het kraken van dit probleem is "militaire en civiele integratie". Kijkend naar meer dan 4800 meter hoogte, zag hij alleen een gedetailleerde topeway over de bergen en de bergen.

Deze gedetailleerde ropeway, één kant be?nvloedt het eten en de kleding van de grenswacht, de ene kant om de lokale economische ontwikkeling te trekken, is de "interesse-kruispunt" dat is de "interesses van interesse" van dit militaire land, levendig interpreteren van het nieuwe tijdperk van de viswater van de militaire volk.

Sinds de hervorming van het legerstelsel, is het leger van de mensen in toenemende mate getransformeerd van het aantal kwaliteit van de grootschalige schaal en snellere overgangen, en het meest in het oog springende is de uitrusting en deze informatie moet worden toegepast op apparatuur. De "Booster" van het wapen komt steeds meer uit particuliere ondernemingen.

Ondergedompeld Battlefield Situatie Display Systeem, elektronisch zand tafel afleidingssysteem, legertroepen tactisch confrontatie trainingssimulatiesysteem, marine bediening experiment systeem, luchtmacht bediening opdracht trainingssimulatiesysteem, raket tactisch trainingssimulatiesysteem, hoog-precisie mobiele commando verzendsysteem, kleine hand- Ontginningsrobot gooien, gemakkelijk-to-place drone defensiesysteem, onbemande high-speed boot, waterglijbaan … een groot aantal geavanceerde autonome gemeenschappelijke militaire en civiele fusie-producten worden onthuld.

Staand op de drempel van het nieuwe tijdperk, kijkend naar de Chinese droom, is het verkeersteken van de sterke militaire droom al opgericht.

Escorterend China, het leger van de mensen heeft een duidelijk begrip – de wereld van vandaag, ervaart een grote verandering in de afgelopen 100 jaar, China is nog nooit in de buurt van het centrum van de World Stage, we moeten in elke periode in een geschiedenis een sterke mensen bouwen.