Wereld METEOROLOGISCHE ORGANISING RAPPORT: Sinds het record van de wereld is de temperatuur in bijna zeven jaar het hoogst

Wereld METEOROLOGISCHE ORGANISING RAPPORT: Sinds het record van de wereld is de temperatuur in bijna zeven jaar het hoogst

Op 1 november werd gemeld dat de wereld meteorologische organisatie zei op 31 oktober 2015 tot 2021, de hoogste temperatuur is sinds 2015 tot 2021.

Bij de opening van de COP26-klimaatconferentie van de Verenigde Naties meldde de wereld meteorologische organisatie dat de uitstoot van broeikasgassen tot een broeikaseffect leidt, wat mogelijk een diepe impact kan hebben op de huidige en toekomstige generaties.

Volgens het verslag, hoewel Renina-fenomeen de temperatuur in het begin van dit jaar tot daling heeft genomen, is volgens de gegevens van de 9 maanden van dit jaar de gemiddelde temperatuur in 2021 hoger dan die van de industri?le revolutie, die waarschijnlijk is Wees in de record sinds de vijfde hoog en de eerste is er tussen de zeven jaar. De secretaresse-generaal van de Verenigde Naties heeft ook een verklaring afgegeven die van de diepten van de oceaan naar de top van de berg, smelten van de gletsjers tot extreme weergebeurtenissen vaak, globale ecosystemen en gemeenschappen zijn ernstig beschadigd.

Hij zei dat een COP26-klimaatvergadering van twee weken een keerpunt in de mens en de aarde moet worden.

Volgens het verslag is de gemiddelde temperatuur van de gemiddelde temperatuur van de wereld in de 19e eeuw van de 19e eeuw in de 19e eeuw van de 19e eeuw, de wereldwijde gemiddelde temperatuur hoger dan 1 graden Celsius, dat een symbolische betekenis heeft.

Wereld meteorologische organisatie zei dat oceanen koolstofdioxide veroorzaken leidt tot oceaanzuring, althans op een lange termijn. Tegelijkertijd is het vooral te wijten aan de opkomst van de zeespiegel veroorzaakt door zeewater en het smelten van terrestrisch ijs.