Wat is "Doing City Business" Science and Creatie om "Doing City Business" te introduceren

Wat is "Doing City Business" Science and Creatie om "Doing City Business" te introduceren

Baochuang is om "Make the City" te introduceren. Vanwege de hoge beleggingsdrempel kan het worden ge?ntroduceerd in het bedrijfssysteem van de stad. Met de introductie van "Securities Corporate Science and Building" wordt de markt uitgegeven, de markt begon deze nieuwe naam op te warmen. Op dit moment gebruikt de A-stock Mother Time-prioriteit, Priority-Character-specifieke functies, NASDAQ, Hong Kong Stock Exchange en andere overzeese markten hebben het gemeentelijke bedrijfssysteem ge?ntroduceerd.

In de eerste jaren begonnen de nieuwe drie borden het bedrijfsproef te doen, maar de invloed is niet groot.

Het zogenaamde gemeentelijke bedrijf is een beetje vergelijkbaar met Market Intermediair.

Het is bijvoorbeeld noodzakelijk om naar de markt te gaan om een ??groep voorraden te verkopen, tijdelijk niemand wil of kan de pick-up niet vinden, je kunt het eerst kopen, vind de tijd om het te verkopen aan een andere persoon die dit is voorraad. Je moet het vragen, hoe kun je aandelen verkopen? Het wordt in minuten verkocht.

Dat is in feite de ervaring van de moeder moeder. De moederbordtransactie is actief, het volume is groot, dus het wordt zeer snel verkocht. Echter, op sommige kleine secties, zoals de afgelopen drie panelen, is deze voorraad echter onbeheerd. Daarom is het erg goed om het doel te introduceren om het gemeentelijke bedrijfssysteem te maken, dat wil zeggen, de markt is actief.

Eerder is kechiefraad als gevolg van hoge beleggingsdrempels, transactieve activiteit niet zo moederbord.

Beleggers die voorraden in Kechuangboard verkopen, weten dat de snelheid van het kopen en verkopen langzamer is dan het moederbord.

In de toekomst kunnen de Verkoopmachines van de stad een bilaterale verkoopofferte bieden in de aandelenmarkt, en wanneer voorraden geen transactie hebben bereikt, bieden ze liquiditeit als beleggers, waardoor de markt lange tijd zonder handel wordt vermeden, en vermindert ook de markt als gevolg van de markt Onredelijke fluctuaties veroorzaakt door gebrek aan liquiditeit.

Wat is de motivatie om dit te doen? In het algemeen is de stad voornamelijk winstgevend door het feit dat de aankoopprijs slecht is en de uitwisseling.

Laag kopen, verkopen, dit is een zeer goed inzicht in het verdienen van geld. Maar stimuleringsmaatregelen in de uitwisseling zijn ook de sleutel tot de deelname van het gemeentelijke bedrijf.

Een makelaarspersoon introduceerde dat het stedelijke bedrijfssysteem in de Verenigde Staten is ge?mplementeerd.

Vanwege meer dan 10 beurzen in de Verenigde Staten, kunnen voorraden worden vermeld in meerdere uitwisselingen, en veel aandelen hebben een gebrek aan liquiditeit.

Om de liquiditeit van de stad aan te trekken, heeft elke uitwisseling verschillende soorten stimuleringsbeleid ontwikkeld, inclusief de transactievergoeding, de betaling van de transactiekosten, de wisselkoers, het verschaffen van liquiditeitssubsidies, en moedigen de stad aan dat de verkopers in deze uitwisseling de stad in deze uitwisseling leveren . Bovendien kunnen Amerikaanse aandelen ook handiger zijn om gunstiger gemakkelijker te richten door lege te verkopen, en de Amerikaanse aandelenmarkt zelf niet levert handelsstempel. Op dit moment doet Kobo-bord het gemeentelijke bedrijfssysteem.

Ten eerste is deelnemen aan de City Exchange Brokerage een zekere invoervoorwaarde, inclusief "De laatste 12 maanden van het netto kapitaal blijft niet minder dan 10 miljard yuan" "" de laatste 3-jarige classificatieclassificatie is in klasse A (inclusief) of meer, enz., Basics die onjuist is degenen die kracht hebben. Risicobewaking en monitoringvereisten hebben ook een bepaling verstrekt. In principe bedragen de bovengenoemde in-Bangango-gemaakte aandelen niet meer dan 5%. Deze weerspiegelen een principe – veilige start, risicobeheersing.

Dus introduceer je het hele deel als een geregistreerd systeem? Hoewel het moederbord momenteel in liquiditeit is, zijn sommige moederbordvoorraden ook verschenen in het geval van geen handel in 10 minuten. Daarom kan het effect van KECHUANG eerst proberen, vrij kritisch. Immers, een handelaar actieve kapitaalmarkt kan meer bonus brengen aan bedrijven en investeerders om meer deelnemers aan te trekken om te komen.

(Bron: Liberation Daily) (Verantwoordelijk: Yan Yuan, Han Qing) Delen Laat meer mensen zien.