[100 Instant Mensen zeggen honderd jaar] 1964, "Twee bommen, een ster"

[100 Instant Mensen zeggen honderd jaar] 1964, "Twee bommen, een ster"

  Om 15 uur op 16 oktober 1964, na de ontwikkelingsbasis van Noordwest-nucleaire wapens in mijn land, werd de enorme vuurbal veranderd in een champignonwolk. De eerste ontploffing van de Chinese Atomic Bomb is succesvol! De testsite wordt gecontroleerd en alle deelnemers zijn tranen en ze zijn enthousiast.

  Twee uur later kwam Zhou en kwam naar Mao Zedong, enz., In de Grote Zaal van Mao Zedong ontmoette ik een grootschalige muziekdansgeschiedenis "Oriental Red".

Hij kondigde dit goede nieuws in de lente aan, mensen juichten. Die nacht, het uitzendstation van de centrale mensen continu uitzendt het nieuws, wordt "People’s Daily" gepubliceerd. De Chinese overheid gaf een verklaring uit dat de Chinese overheid consequent heeft gepleit voor alomvattend verbod en volledige vernietiging van kernwapens.

De ontwikkeling van kernwapens is om te verdedigen.

Op elk moment zal het in elk geval geen kernwapens gebruiken.

Op 16 oktober 1964 was de eerste atoombom van China succesvol.

De foto van Xinhua News Agency "Oosterse luide" geschokt de wereld.

Dit is het resultaat van de Chinese Communistische Partij en de Chinese regering hechten belang aan wetenschap en technologie, beslissende beslissingen, maar ook de wijsheid en het harde werk van wetenschappelijke en technologische werknemers gecondenseerd.

In het midden van de jaren vijftig is het Centraal Comité van de Communistische Partij van China ver zaged, geprobeerd en besloot om een ??nationale defensie-geavanceerde wetenschap en technologie van "Twee bombarderen van een ster" als de kern te ontwikkelen. De nationale defensie en technologie van mijn land implementeert het principe van "zelfredzaamheid, streven naar buitenlandse hulp als supplement", door zijn eigen wetenschappelijke onderzoek en bouwpraktijk, cultiverende talenten, het beheersen van technologie en begon geleidelijk aan het pad van Gezonde ontwikkeling. Op 17 juni 1967 was de eerste explosie-test van de waterstofstraal in mijn land succesvol.

Xinhua News Agency, in november 1962 heeft de centrale overheid een gespecialiseerd comité opgericht (genoemd de centrale raad van de Commissie) met ZHOU ENLAI.

Onder het sterke leiding van de centrale commissies, het nationale "speelschaken", collaboratief onderzoek, versnelde het ontwikkelingsproces van "twee bommen en één ster" enorm. Atoombomontwikkeling nam de leiding in het bereiken van doorbraak in 1964. Op 27 oktober 1966 was de eerste lokale raketvlucht-explosie van mijn land succesvol.

Op 17 juni 1967 was de eerste waterstof-explosie-test van mijn land succesvol, en werd het land ter wereld om de waterstofbomtechnologie te beheersen. Op 24 april 1970 werd mijn land met succes gelanceerd door de vervoerde raket "Lange 1 maart" om met succes de eerste kunstmatige satelliet "Oriental Red No. 1" te lanceren. Op 24 april 1970 werd mijn land met succes gelanceerd door de vervoerde raket "Lange 1 maart" om met succes de eerste kunstmatige satelliet "Oriental Red No. 1" te lanceren. Een groot aantal uitstekende wetenschappers en onderzoekers, technische technologie en managementpersoneel is betrokken bij de ontwikkeling van "twee biometrie".

Ze bouwden de basis in de wildernis van Gobi, de diepe bergcanyon, waardoor de moeilijkheden van ondenkbaar waren, die alles opgeven wat een persoonlijke stopzetting nodig heeft en werkt stil, en sommige geven zelfs een waardevol leven. Qian Xuesen, Deng Jiaxiang en andere wetenschappers hebben de superieure onderzoeksomstandigheden en de behandeling van materi?le levensduur verlaten en ze zijn teruggekeerd naar het land. De grote oorzaak heeft een grote geest gecre?erd. Totaal plan: Zhou Hongjun Supervision System: Zhu Yonglei An Zaixiang Planning: 子 王 莹 文 案: 王 子 睿 (stagiair) ontwerp: Fan Shanshan Referentie: "De geschiedenis van de Communistische Partij van China" "China Communist Party History" Overzicht " Bron: Xinhua News Agency Xinhuanet News Center! Klik op de volgende afbeelding om meer eerdere beoordeling in te voeren].